torsdag 10 maj 2012

Det var ju själva fan också...

...här sitter vi i Danderyds reception och väntar på skjuts hem och S äter sin frukost. Vi kom in och möttes av chockade barnmorskor på obstetriska avdelningen. När vi efter några minuter blev kallade så sa barnmorskan "ni var då redo på allt", varpå vi svarade att enligt barnmorskan från igår så skulle det bli av idag så ta med er packning.
Efter vi kom in på rummet var hon väldigt reserverad och ville att läkaren skulle svara på våra frågor. Läkaren kom och gjorde ett ultraljud och bra att sessan hade vänt sig med huvudet ner, så det var ju skönt att höra.
Dock gör man ingenting trots större risk att hon skulle kunna vända sig igen utan det får man lösa då. Det är alltså mycket bättre att komma igång naturligt och föda i sätesbjudning eller tom behöva akut kejsarsnitt istället för en igångsättning när man vet att hon är på rätt plats...
Ja jag är bitter och har svårt att förstå det nu men det är ju bara för dom sa igår att vi skulle ta med allt. 10kg bilbarnstol, 10 kg kylväska och 10kg kläder odyl som vi ska dras med. Å andra sidan så mår vi ju alla tre bra och det ska man ju hålla fast vid...Så Stina, din gissning gick i krasch ändå...förvänta er igångsättning om 2 veckor.
Besviken och irriterad A

2 kommentarer:

  1. Förstår att ni är besvikna och bittra, det skulle jag också vara även om det är bra att hon har vänt sig. De borde inte sagt sådär igår! Tänker på er.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Näe, fy, vad trist att det inte blev något idag! Fast... Dagen är ju inte slut än... Men det är jättebra att hon har vänt på sig i alla fall.
    Kram

    SvaraRadera