lördag 16 april 2011

Nu har vi firat

min älsklings 25 årsdag på en fin sydamerikansk resturang med hans föräldrar, bröder och deras flickvänner.....namnam. Jag åt en fiskgryta med skaldjur och alla andra åt kött tills dom storknade:)
Mysigt!

2 kommentarer:

  1. Hej Suz!
    Kul att du vill följa min blogg också =)
    Jo vi fick sätta in 2 st embryo eftersom vi inte kunde frysa några. Tyvärr så tog inte någon av dom sig. Väldigt tungt! Men det är bara att jobba sig igenom och ta nya tag, nu känner jag att jag börjar bli stark igen. Bara fråga på om du har fler frågor så ska jag försöka svara =)
    Hade ni gjort någon IVF innan eller var detta första försöket?
    Hoppas du haft en bra helg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Sandy.
    Detta är vårt första försök och det enda!
    Jag har åldern emot mig och redan halvvuxna barn (iaf ett av dom). Jag började med puregon 225 enheter/kväll den 15 april. Idag hade jag alltså tagit 6 doser. Vi var på ul-ljud idag och läkaren sa att jag hade drygt 20 blåsor på mellan 11-15 mm.
    Helt otroligt, enligt mig!
    jag tog blodprov och väntade nervöst på jobbet halva dagen och fick sen ett samtal av en mycket glad sköterska. Hon sa att jag hade mycket bra halter av östrogen och ska sänka dosen till 75 ikväll och helt hoppa över sprutan imorgon och på lördag och titta över till kliniken på söndag igen för ett nytt ul-ljud. Då besstämmer dom dagen för utplock. Det är jag LIVRÄDD för!!!! Snälla berätta hur det känns och var helt ärlig är du bussig. Jag hoppas också på att få sätta in två om jag har tur och flera blir befruktade. Jag har nämligen en rad missfall bakom mig. Jag vill ju så gärna att detta ska funka och vi gör som sagt bara detta försök.
    Jätte kul att kunna följa varandra och prata lite.
    ha det gott
    kram

    SvaraRadera